STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Međimurski Rotaractovci mali jubilej zaključili s više od 50 humanitanih akcija

Misli globalno, djeluj lokalno, temeljna je misija Rotaract kluba Međimurje koji je ove godine proslavio 5 godina od samog osnivanja te su jedini klub u Districtu 1913 koji ima naziv po regiji na što su izuzetno ponosni.

Na prigodnoj slavljeničkoj večeri u Prelogu, osnivačica i prva predsjednica Rotaract kluba Međimurje Morana Kiš prisjetila se kako je to izgledalo na samom početku. Do sada su proveli više od 50 humanitarnih akcija, a obuhvatili su sve generacije, od najmlađih do najstarijih. Dio su međunarodnih druženja, edukativnih akcija, organizacija RYLE, istaknula je.

Janja Zvonarek, predsjednica Rotaract kluba Međimurje zahvalila je prisutnima na podršci te istaknula kako je prethodna godina zbog pandemije bila izuzetno zahtjevna za organizaciju akcija.

Gosti na proslavi bili su i kolege iz Districta 2483 Srbije i Crne Gore s kojima je ujedno potpisan memorandum o suradnji.

Članice i članovi Rotaract kluba Međimurje zahvaljuju svima koji su podržali njihov rad i koji su bili dijelom humanitarnih akcija. Na samom kraju večere u zrak je pušteno više od 50 bijelih balona kao znak sjećanja na svaku od realiziranih akcija.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.