Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Međimurski pčelar Dražen Bogdan pobjednik 14. Zlatnog ulišta

Međimurski pčelar Dražen Bogdan iz Vugrišinca ukupni je pobjednik 14. po redu Zlatnog ulišta, tradicionalnog natjecanja u ocjeni kvalitete meda Primorsko-goranske županije.

Organizator natjecanja koje okuplja proizvođače iz cijele Hrvatske je Udruga za promociju i primjenu pčelarske etike Biopčela. Od 39 pristiglih uzoraka meda, čak 13 je  vrednovano najvišom, zlatnom oznakom kvalitete.

Bagremov med obitelji Bogdan dobio je visokih 98,31 bod od 100 mogućih.

Ova je nagrada još jedna potvrda iznimne kvalitete međimurskog meda nakon odličnih rezultata koje su naši pčelari postigli na Danima meda u Osijeku.

 

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.