Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Međimurski lepi dečki državni prvaci turnira u malom nogometu

Međimurski lepi dečki državni prvaci mali nogomet / Foto: Sportske igre mladih

Foto: Sportske igre mladih

Na nogometnim terenima FESB-a u Splitu održana je velika državna završnica turnira u malom nogometu za 2012. godište i mlađe u sklopu Sportskih igara mladih. U napetom pobjedu je odnijela Međimurski lepi dečki i time osigurala plasma na međunarodnu završnicu Sportskih igara mladih od 21.-25. kolovoza u Splitu.

Do finala Međimurski lepi dečki došli su bez poraza, a za titulu prvaka svladali su ekipu Kameleoni iz Rugvice.

Najmlađi sportaši su se, uz iznimne nogometni poteze, odlično zabavljali, družili, stvarali nova prijateljstva i svima demonstrirali fair play igru.

Međimurski lepi dečki: Lukas Dokleja, Martin Pejanović, Leo Marčec, Jura Barbić, Adam Magdalenić, Bruno Šafarić, Fran Valkaj, Neo Cimerman, JakovVilić i Rafael Furdi, s trenerom Danijelom Marčecom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.