Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Međimurje sedmi dan bez novozaraženih osoba

Međimurje ni sedmi dan nema novozaraženih osoba virusom COVID-19, a do sada je testirano ukupno 259 osoba. Četiri su osobe ozdravile, a četiri su oboljele osobe pod zdravstvenim nadzorom i svi su dobrog općeg stanja, priopćio je Stožer civilne zaštite Međimurske županije.

Aktivno je ukupno 619 mjera samoizolacije, a u posljednja 24 sata izdana je 71 nova mjera. Policijska uprava Međimurska će i dalje kontrolirati poštivanje svih mjera, osobito pridržavanje mjera samoizolacije, stoji u priopćenju.

Podsjetimo da je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske do 4. svibnja produžio mjere strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, mjeru o privremenoj obustavi javnog prometa, a još ranije i mjere zatvorenih dječjih igrališta i sportskih objekata, način održavanja sprovoda i posljednjih ispraćaja, način sklapanja braka,  rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja.

Iz gradskog društva Crvenog križa pozivaju darivatelje krvi na ovotjedne akcije darivanja u utorak i četvrtak u Čakovcu u prostorijama Međimurske hiže od 10 do 17:30 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.