Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Međimurje ima državnog prvaka i ekipnu broncu u streljaštvu!

SD Mihovil Čakovec_zlato i bronca na DP 2020

Član Streljačkog društva Mihovil Zoran Horvat državni je prvak, a u ekipnoj konkurenciji Mihovil je osvojio broncu na Državnom streljačkom prvenstvu u disciplini 50 metara serijski malokalibarski pištolj Drulov.


Povijesni su to rezultati za ovaj čakovečki klub, ali i međimursko streljaštvo koje je prvi puta dobilo nacionalnog prvaka.

U pojedinačnoj konkurenciji član Mihovila Zoran Horvat je posljednjim ispucanim metkom ostvario je 510 krugova osvojivši pritom prvo mjesto. Njegov je rezultat ujedno i najbolji u Hrvatskoj ove godine. Drugi je bio Vlado Cindrić iz Policajca iz Karlovca s 508, a treći Boris Kovačić iz koprivničke Podravke s 494 kruga.

20200801 150316

U ekipnom dijelu natjecanja strijelci Mihovil u sastavu Zoran Horvat, Antun Grošanić i Antun Ladić osvojili su treće mjesto s 1323 kruga. Bolja od njih bila je drugoplasirana ekipa „Karlovca“ s 1357 kruga i zlatna ekipa streljačkog društva „Policajac“ s 1436 kruga.

Odličan rezultat ostvario je i Streljački klub Alzas iz Čakovec koji je u ekipnoj konkurenciji s 1259 kruga osvojio četvrto mjesto.

Nacionalno prvenstvo održano je u subotu na Karlovačkom sportskom strelištu u organizaciji Hrvatski streljački savez i Streljački savez Karlovačke županije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.