Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Međimurje i dalje bez zaraženih koronavirusom, u Varaždinu novi slučaj

Ilustracija_covid-19

U Međimurju i dalje nema oboljelih virusom COVID-19.

Proteklog dana učinjeno je 37 testiranja i svi su nalazi negativni, a do sada je obavljeno ukupno 1993 testiranja, priopćio je Županijski stožer civilne zaštite.

U Hrvatskoj su u protekla 24 sata 24 novozaražene osobe virusom COVID-19 pa je broj trenutno oboljelih 806. Na bolničkom liječenju je 138 osoba, s devet pacijenata na respiratoru, priopćio je Nacionalni stožer civilne zaštite. Od 25. veljače, kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas je ukupno zabilježena 4.881 osoba zaražena novim koronavirusom, od kojih je 139 preminulo, a 3936 se oporavilo. Do sada su ukupno testirane 112.834 osobe, od toga 831 u protekla 24 sata.

koronavirus.hr (27.7.2020. u 14h)
koronavirus.hr (27.7.2020. u 14h)

Jedna novozaražena osoba danas je u Varaždinskoj županiji.

Riječ je o ženskoj osobi srednjih godina, blage kliničke slike, s poznatim izvorom zaraze, a liječi se kod kuće. U posljednja 24 sata jedna se osoba oporavila pa i dalje sedam aktivnih slučajeva zaraze, dok je jedna osoba hospitalizirana pa se na liječenju u OB Varaždin nalaze dvije osobe, a petero ih je na kućnom liječenju.

Proteklog je dana jedna osoba hospitalizirana pa je na liječenju u varaždinskoj bolnici dvije zaražene osobe, dok ih je petero na kućnom liječenju.

Od početka pojave koronavirusa ovo je 60. evidentirani slučaj zaraze, a 10 osoba se Varaždinskoj županiji dodatno pripisuje zbog prijavljenog mjesta prebivališta.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.