Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Međimurje dobilo 34 nova vatrogasca

34 nova vatrogasca položila za zvane 'Vatrogasac', 25.2.2024. | Foto: Vatrogasna zajednica Međimurske županije

Foto: VZMŽ

Vatrogasna zajednica Međimurske županije dobila je novih 34 vatrogasaca.

Obuci za zvanje prijavila su se 34 polaznika s područja vatrogasnih zajednica grada Čakovca te općina Nedelišće i Štrigova. Nakon dvotjedne obuke u prvoj polovici veljače polagali su ispit iz predmeta ustroj vatrogastva, gorenje i gašenje, vatrogasna taktika, sprave i oprema, tehničke službe, preventive i vatrogasnih vježbi.

Svi su uspješno položili za novo zvanje, a obučenost članova u njihovim sredinama pridonijet će vatrogasnoj preventivi i intervencijama.

Nakon proglašenih rezultata ispita, u zvanje vatrogasac promovirao ih je predsjednik županijske vatrogasne zajednice Mario Medved.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.