Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Mato Kljajić novi predsjednik ŽNK Međimurje Čakovec

IO ŽNK Međimurje Čakovec

IO ŽNK Međimurje Čakovec / Foto: ŽNK Međimurje

Jedini međimurski ženski nogomet klub dobio je novo vodstvo. Na redovnoj izbornoj sjednici Skupštine održane u četvrtak za predsjednika je izabran je Mato Kljajić iz Preloga.

Dugogodišnji nogometni i sportski djelatnik nije nepoznanica međimurskoj sportskoj javnosti. Obnašao je dužnosti predsjednika NK Mladost Komet iz Preloga, predsjednika Međimurskog nogometnog saveza, a član je Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije.

Dopredsjednik je Ivan Mezga, a na dužnosti direktora ostaje Hrvoje Goričanec.

U Izvršni odbor izabrani su Sven Pal, Ivica Bister, Ivan Vlahek i Nikola Madić.

Novo rukovodstvo želi izgraditi stabilan kolektiv koji će igračicama pružiti podršku za kvalitetan razvoj, doprinijeti popularizaciji ženskog nogometa, kao i ravnopravnosti spolova u nogometu.

Jedan od dugoročnih ciljeva je i plasman u najviši rang hrvatskog nogometa. Podsjetimo da se seniorska ekipa natječe u 2. HNL za žene.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.