Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Matea Deliu i Carlo Jurišević prvaci Hrvatske, na postolju i dvije Pulsovke

U nedjelju je završen trodnevni program biciklističkih nacionalnih prvenstava, koja su u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji organizirali BD Sloga iz Varaždina i BK Kneginec.

Nakon pojedinačnog kronometra u petak i nastupa početnika, početnica i kadetkinja u cestovnom biciklizmu u subotu, posljednjeg su dana održane utrke kadeta, juniora, juniorki, seniora i seniorki te veterana. Vozili su na kružnoj stazi sa startom i ciljem u Svetoj Iliji.

Državni prvaci u seniorskoj kategoriji su Carlo Jurišević (KD Rog) i Matea Deliu (Team Jadan Vive-le-Velo). U ženskoj Elite konkurenciji uz prvakinju na postolju su se našla dvije članice čakovečkog kluba BK Puls, drugo je mjesto osvojila Mia Radotić, a treće Andrea Heged. 

>> Mia Radotić prvakinja Hrvastke u pojedinačnom kronometru

Naslov prvaka u kadetskoj konkurenciji odnio je Luka Škara (BK Zadar), kod juniora Nicolas Gojković (Team Fratelli Giorgi), a kod veterana Bojan Rafaj (BK Rijeka), Goran Gal (BK Sloga), Robert Buterin (BK Zadar) i Vlatko Sesar (BK Dinamo).

Ljetni mjeseci donose špicu biciklističke sezone. Od većih natjecanja koja slijede za naše bicikliste izdvaja se Europsko prvenstvo na kojem će uzdanica biti mladi Fran Miholjević.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.