Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Masovna tučnjava u Paragu: Dvojac osumnjičen za ubojstvo u pokušaju, među ozlijeđenima i dijete

ilustracija_policija_Foto: Studio M

Foto: Studio M

U subotu oko 21 sat u Paragu nekoliko mlađih muškaraca fizički su se obračunali na ulici, a zatim su 20 i 32-godišnjaci s područja općine Nedelišće nepoznatim predmetima izudarali 30-godišnjaka, piše u današnjem izvješću Policijske uprave međimurske.

Kako navodi policija, tome su se priključili drugi nepoznati mještani te je došlo do međusobnog kamenovanja pri čemu je jedan kamen pogodio 12-godišnje dijete.

Dijete i 30-godišnjak su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju te je utvrđeno je da su zadobili teške tjelesne ozljede. U sukobu je teže ozlijeđen i 37-godišnjak.

Policija je uhitila 20 i 32-godišnjaka. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osumnjičeni su da su počinili kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju na štetu 30-godišnjaka tako da ga je 32-godišnjak više puta udario bokserom, dok ga je 20-godišnjak najmanje jednom udario drvenom letvom. 32-godišnjak je počinio i kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda na štetu 37-godišnjaka kojeg je udario drvenom letvom po ruci.

Protiv 32 i 20-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetniku za mladež te su predani pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje vezano za zadobivanje ozljeda djeteta se nastavlja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.