Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Maskirani muškarac uz prijetnu vatrenim oružjem opljačkao benzinsku postaju u Čakovcu

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

U jednoj prometnoj nesreći koja se dogodila proteklog vikenda ozlijeđenih nije bilo, a dogodila se zbog nepoštivanja prednosti, izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Najveća koncentracija alkohola zabilježena je u nedjelju u 1:30 sati u Malom Mihaljevcu kod 26-godišnjeg vozača automobila s područja općine Šenkovec od 1,51 promil.

U subotu oko 19:30 sati u Čakovcu na benzinskoj postaji u Ulici dr. Ivana Novaka nepoznati maskirani muškarac počinio je kazneno djelo razbojništva.

Uz prijetnju vatrenim oružjem od zaposlenika je  zatražio novac, a nakon što su mu predali novac, s prodajnih polica ukrao je nekoliko artikala i pobjegao. Ozlijeđenih nije bilo, a materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura. Policija traga za počiniteljem i protiv njega podnosi kaznenu prijavu.

Međimurska policija proteklog vikenda evidentirala je dvije teške krađe i jedna krađa.

Nepoznati počinitelj je od 9. rujna 2021. do 10. ožujka ove godine u Piškorovcu provalio u obiteljsku kuću i ukrao razne predmete.  U subotu tijekom večeri u Macincu u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu te ukrao računalo i novac.

Materijalna šteta u obje krađe iznosi nekoliko stotina eura.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.