Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Maskirani i naoružani upali u trgovinu i ukrali novac

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Dvojica maskiranih i naoružanih počinitelja jučer su iz trgovine u Turčišću ukrali novac i počinili razbojništvo nad 55-godišnjom zaposlenicom trgovine. 

Kako je izvijestila Policijska uprava međimurska, jučer oko 17 sati i 20 minuta u Turčišću dvojica maskiranih počinitelja uz prijetnju vatrenim oružjem u spremištu trgovine mješovitom robom zatražili su novac od prodavačice. Nakon što im ga je odbila dati iz blagajne su ukrali novac te se udaljili u nepoznatom smjeru.

Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Policija intenzivno traga za počiniteljima, stoji u priopćenju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.