Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Marko Sambolec osigurao nastup na Europskom prvenstvu!

Marko Sambolec

Međimurski gimnastičar Marko Sambolec plasirao se na Europsko prvenstvo koje će biti održano u talijanskom Riminiju od 24. do 28. travnja ove godine.

Na izbornom natjecanju seniora i juniora koje je u Osijeku održano minulog petka i subote, član Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan, oba dana završio je na prvom mjestu natjecanja u konju s hvataljkama, a drugog je dana za svoju vježbu dobio i svoju najbolju ocjenu sezone 14.250. Ocjena je bila i više nego dovoljna da izbori plasman na smotru najboljih gimnastičara starog kontinenta.

Odlični nastupi su mu donijeli i titulu ukupnog pobjednika 2. kola Cro-gym lige.

Jako sam sretan što sam uspio napraviti vježbu kako treba te se plasirati na Europsko prvenstvo i biti prvi na drugom kolu Cro-gym lige. Ponosim se svojim nastupima i radujem se ovoj sezoni.”, poručio je nakon uspješnog vikenda najbolji sportaš Međimurja u 2023. godini, a koji je dodjelu nagrade proteklog četvrtka propustio upravo zbog ovog natjecanja. Podsjetimo da je lani, između ostalog, nastupio an Svjetskim kupovima u Osijeku i Szombathelyu.

23-godišnjak se pridružio i svom klupskom kolegi Filipu Udeu koji je već ranije osigurao plasman na Europsko prvenstvo.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.