Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Marko Sambolec brončani na prvenstvu Hrvatske na konju s hvataljkama

Marko Sambolec, 3. mjesto PH konj s hvataljkama, 4.6.2022.

Član GK Marijan Zadravec Macan Marko Sambolec osvojio je broncu na konju s hvataljkama na Prvenstvu Hrvatske koje je proteklog vikenda održano u Osijeku.

Iako je među najmlađima u konkurenciji seniora, mladi međimurski gimnastičar već je izborio mjesto među probranom gimnastičkom elitom na ovoj spravi. Naslov državnog prvaka osvojio je povratnik Robert Seligman (13.974) kojem je to 18. zlato na nacionalnim prvenstvima.

Marko Sambolec i trener Igor Krijaminski, PH Osijek, 4.6.2022.

U kadetskoj konkurenciji novi prvak države na preskoku je Erik Kovačić, a uz njega na postolju je bio i Andro Crnčec koji je osvojio broncu. Crnčec ima i srebro na karikama gdje je broncu uzeo i Jan Fišter. Treće mjesto na pobjedničkom postolju Fišter je zaslužio i za vježbu na preči.

Čakovečki gimnastičari osvojili su čak osam medalja, a među kojima su juniorsko ekipno zlato, a u pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Dominik Vidović koji je osvojio prvo mjesto.

Podsjetimo da je naslov prvakinje Hrvatske osvjila Čakovčanka Tijana Korent, članica GK Nedelišće. Osijek će ovog vikenda biti domaćin Svjetskom kupu i ugostiti najbolje svjetske gimnastičare među kojima će biti i Filip Ude.

Apsolutni program kadeti:
1. mjesto Erik Kovačić preskok
2. mjesto Andro Crnčec karike
3. mjesto Andro Crnčec preskok
3. mjesto Jan Fišter karike
3. mjesto Jan Fišter preča

Mlađi juniori:
1. mjesto ekipno obavezni program
1. mjesto Dominik Vidović obavezni program

Seniori:
3. mjesto Marko Sambolec konj s hvataljkama

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.