Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Mario Medved i Dejan Levačić predali potpise kandidature

Mario Medved i Dejan Levačić

Mario Medved i Dejan Levačić

Kandidati za župana Međimurske županije su Mario Medved i Dejan Levačić koji su također ovih dana predali potpise Županijskom izbornom pobjerenstvu.

Medved kao glavne smjernice programa ističe uvođenje jednosmjenske nastave, dnevnih boravaka za umirovljenike, bolje prometne povezanosti, kvalitetnije organizacije zdravstva. Najavljuje da će se zalagati za izgradnju obilaznica Nedelišća, Preloga i Murskog Središća, izgradnju brze pruge te nastavak izgradnje sjeverne obilaznice Čakovca. Za zamjenika je kandidiran Darko Dania.

Levačić i Tin Hrgović također su Županijskom povjerenstvu predali prikupljene potpise za kandidature mjesta župana i zamjenika.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.