STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Marija Vidović: Jako se radujem ponovnom nastupu na festivalu Kre Mure i Drove

Marija Vidović

Međimurka i Dobrafčica, Marija Vidović, sopranistica s bečkom adresom i zavidnom međunarodnom karijerom ovog petka vraća se na našu pozornicu festivala Kre Mure i Drove!


Prošle godine u duetu s Martinom Srpakom ‘Međimurje moj drogi dom’ osvojila je srca publike, bila je to suradnja koja ih je spojila nakon dugih 10 godina. Ove godine Marija će nastupiti samostalno, s pjesmom ‘Hote z menom’.

Marija Vidović (KMD20)
Marija Vidović

 

A znali smo da je i nju osvojila naša cvjetna rapsodija koju nam svake godine priredi Cvjetni atelie Magnolia iz Domašinca , evo što nam je rekla prilikom gostovanja u najavi ovogodišnjeg festivala, a u osvrtu na prošlogodišnji:

 

(KMD20) Gostovanje Marije Vidović pred festival Kre Mure i Drove 31. srpnja

? Međimurka i Dobrafčica, Marija Vidović, sopranistica s bečkom adresom i zavidnom međunarodnom karijerom sutra se vraća na našu pozornicu festivala Kre Mure i Drove! ?Znali smo da je i nju osvojila naša cvjetna rapsodija ????, a evo kaj nam je rekla u osvrtu na #KMD19:

Objavljuje Radio Studio M u Četvrtak, 30. srpnja 2020.

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More