Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Maloljetnici alatom izudarali muškarca koji ih je pokušao spriječiti u krađi

ilustracija_policija_Foto: Studio M

Varaždinska policija privela je dvojicu maloljetnika koji su počinili razbojničku krađu u trgovini pri čemu su  55-godišnjaka izudarali alatom po glavi.

Kako javlja policija, razbojničku krađu počinili su maloljetnici u dobi od 16 i 17 godina. U petak oko 19.40 sati  u ulici Stanka Vraza u Varaždinu provalili su u trgovinu pri čemu ih je prolazeći pored trgovine, uočio 55-godišnjak. On je ušao u trgovinu i zatvorio ulazna vrata u namjeri da ih zadrži do dolaska policije, no isti su ga u kraćem naguravanju izudarali alatom po glavi i pobjegli.

Policija ih je ubrzo pronašla i uz uporabu sredstava za vezivanje privela na kriminalističko istraživanje. Liječničkim pregledom utvrđeno je da nisu ozlijeđeni, dok je 55-godišnjak zadobio natučenja po glavi.

Prema izjavi vlasnice trgovine, ukrali su 1.000 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju u prisustvu dežurne socijalne radnice Centra za socijalnu skrb Varaždin, maloljetnici su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.