Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Mala Subotica pala pod vlast maškara, sve je spremno za ‘Sobočki fašjek’

U Maloj Subotici vlast su preuzele maškare nakon što im je načelnik Valentino Škvorc predao ključ Općine.

Od danas “Sobočki maškori” imaju vlast u Općini Mala Subotica, pa peto godišnje doba, odnosno dani maškara mogu započeti.

Sutra, u subotu maskirat će se svi – djeca, odrasli, stari i mladi i svu svoju maštu pokazati u povorci od Palovca do Male Subotica, s početkom u 15:00 sati. 

Biranje i nagrađivanje najboljih maski na središnjem trgu, kod Doma kulture u Maloj Subotici, bit će uz nezobilazne besplatne krafne, a za glazbenu pratnju i zabavu pobrinut će se Puhački orkestar Općine Mala Subotica. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.