STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Mala Subotica: Božićnice za umirovljenike s mirovinom ispod dvije tisuće kuna

Foto: Studio M
Općina Mala Subotica i ovih blagdana osigurala je božićnice za umirovljenike čija je mirovina manja od 2 tisuće kuna. U ovogodišnjem Proračunu za to je osigurano 70 tisuća kuna.

Odlukom načelnika Općine, božićnice su u iznosim od 200 kn, 300 kn i 400 kuna. a svakom umirovljeniku bit će osobno uručena na kućnu adresu.

Za umirovljenike kojima je mirovina do 1.000,00 kn božićnica iznosi 400 kuna. Za umirovljenike s mirovinom od tisuću do 1,5 tisuća kuna iznosi 300 kuna, a za umirovljenike koji imaju mirovinu od 1.500,00 kn do 2.000,00 kn božićnica iznosi 200 kuna.

Pozivaju se umirovljenici s prebivalištem na području Općine Mala Subotica, koji nisu prošle godine dostavili podatke, a imaju mirovinu do 2 tisuće kuna, da se prijave email-om ili osobno u Općinu Mala Subotica, radnim danom od 7 do 15 h. Svi oni koji su prošle godine dostavili podatke, ove godine ne trebaju dostavljati odreske od mirovine, osim ako se iznos nije značajno promijenio. Prilikom prijave potrebno je predočiti odreske mirovina primljenih prethodnog mjeseca, osobnu iskaznicu i OIB.

Rok je 4. prosinca.

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.