Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Mađarski državljanin prilikom granične kontrole dragovoljno predao drogu

Granični prijelaz Goričan, (Foto: Studio M)

GP Goričan (Foto: Studio M)

U srijedu u jutarnjim satima na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Goričan II 30-godišnji mađarski državljanin policiji je predao dvije PVC vrećine ispunjene drogom.


Kako je priopćila policija, prilikom pregleda prtljage i vozila u cilju sprečavanja krijumčarenja droge preko državne granice, 30-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao dvije PVC vrećice, u jednoj se nalazio 4,1 gram marihuane, a u drugoj 4,1 grama droge MDMA.

Policija je drogu oduzela, a 30-godišnjaku je određena kazan u visini od 5 tisuća kuna koju je odmah platio u visini od dvije trećine nakon čega mu je dozvoljen ulazak u Hrvatsku, navodi se u priopćenju Policijske uprave međimurske.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.