Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Macanovci s nizom medalja na Prvenstvu Hrvatske među najuspješnijim klubovima

Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan, Prvenstvo Hrvatske lipanj 2023

Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan na Prvenstvu Hrvatske

I posljednjeg dana Prvenstva Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici održanog u Osijeku nastavljena je prava žetva medalja za članove Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan.

Na već osvojene medalje Lune Sakač i Marka Samboleca kod seniora te Jana Fištera i Adriana Crnčeca kod mlađih juniora i ostali članovi velike gimnastičke obitelji u nedjelju su pridodali novih šest kolajni različitog sjaja.

Juniori Dominik Vidović i Erik Trajbar uzeli su zlato odnosno broncu, a juniorski sastav u kojem su još bili i Dario Radek i Matija Žarković ekipno zlato.

Kod kadeta Rafael Zember bio je pojedinačno treći, dok su ekipno Čakovčani bili drugi (Rafael Zember, Ilija Hrovat, Alex Hrešć, Roko Juričan i Natan Gašpar).

U kategoriji mlađih seniorki Leona Radek je bila srebrna, a Eni Škoda je bronca izmakla za par desetinki te je na kraju bila četvrta.

Gimnastički klub Marijan zadravec Macan tako je ukupno uzeo 10 medalja u svim kategorijama što ga čini jednim od najuspješnijih klubova u zemlji.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.