Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT TJEDNA Luka Nižetić: Ako tražiš ljubav

Luka Nižetić / Foto: Screenshot YouTube

Foto: Screenshot YouTube

Jedna od prvih pjesama koje su uljepšale početak nove godine je ljubavna balada Luke Nižetića, Ako tražiš ljubav. Kao hit dana izborom slušatelja, uljepšala namje  početak tjedna, a sad je i HIT TJEDNA.

Mario Mihaljević tekstom je pokazao koliko je ljubac, već toliko puta opjevana, i dalje nepresušan izvor inspiracije ovog puta podsjećajući nas na ono istinsko – da najprije zavolimo sebe. Glazba i aranžman djelo su Branimira Mihaljevića. 

Ako tražiš ljubav novi je prijedlog na prvoj ovogodišnjoj top listi domaće zabavne glazbe. Inače, riječ je i o šestom singlu s nadolazećeg studijskog albuma čiji izlazak se očekuje kroz godinu.

U konkurenciji za hit dana bila je pjesma Četiri smeđa oka mladog glazbenika Filipa Fantonija, a konkurencija za hit tjedna bila je sljedeća:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.