Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Luka Basi: Prokleto zlato

Luka Basi / Foto: screenshot
Luka Basi jedan je od miljenika ženske publike, a tradicionalni dio njegove karijere je da prosincom objavljuje hit singlove.
‘Prokleto zlato’ priča je o promašenoj šansi za sreću, o žaljenju za ljubavi koju je izgubio.

Upravo 15. prosinac jedan je od najbitnijih datuma jer upravo na taj dan prije četiri godine započela je njegova glazbena karijera. Nakon hitova Nisam ja od jučer, Sedam noći, Taxi, koji su izašli na današnji dan, Luka i ove godine objavljuje novu pjesmu Prokleto zlato koju je napisala njegova stalna ekipa Raay – Nenad Ninčević.

Pjesma se od danas nalazi na našoj playlisti!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.