Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Ludbreška Sveta Nedjelja: Vodimo te na spektakularne koncerte u centar svijeta!

Velike zvijezde stižu u centar svijeta Ludbreg! Ludbreška Sveta Nedjelja sprema spektakularne koncerte za svačiji ukus!

 Ludbreg, poznat kao “centar svijeta”, od večeras postaje epicentar najvećih glazbenih događaja u regiji. Stoljetna manifestacija Ludbreška Sveta Nedelja, održat će se od 31.08. do 02.09., a posjetitelji će imati priliku uživati u nezaboravnim nastupima omiljenih izvođača.

Prvog dana, 31.08., Ludbreška Sveta Nedjelja započinje s vrtoglavim ritmovima Jurice Pađena i grupe Aerodrom, koja će bez sumnje rasplesati publiku i donijeti dozu pozitivne energije.

Drugi dan, 1.9., će biti rezerviran za romantične duše i ljubitelje pop glazbe jer na pozornici zasjeda neponovljivi Tony Cetinski! Njegova strastvena izvedba i emotivne balade oduševit će sve prisutne i stvoriti nezaboravan glazbeni doživljaj.

I za kraj, trećeg dana, 2.9., Ludbreška Sveta Nedjelja priređuje pravi glazbeni spektakl pod nazivom “Cro Dance Party”! Očekuje nas serija nevjerojatnih nastupa u ritmu koji tjera na ples. Karma, Colonia i mnogi drugi izvođači oduševit će publiku i osigurati da se svi prisutni prepuste ritmu i zabavi do ranih jutarnjih sati.

Organizatori Ludbreške Svete Nedjelje obećavaju da će ovogodišnje izdanje biti nezaboravno, a broj mjesta je ograničen …

Budite dio ovog jedinstvenog glazbenog spektakla i pridružite se tisućama posjetitelja iz cijele regije koji će uživati u nezaboravnom glazbenom doživljaju u srcu svijeta – Ludbreg!

VODIMO TE U CENTAR SVIJETA NA SPEKTAKULARNE KONCERTE UZ BESPLATNE ULAZNICE!

Kako do ulaznice?

Dijelimo ih na dan koncerta pa tako prve ovog poslijepodneva za koncert Jurice Pađena i Aredorom – od 16:00 sati u našem eteru ili do ulaznice možete na našem Facebook profilu!

Ulaznice za koncert Tonyja Cetinskog i CRO DANCE na isti način dijelimo na dane koncerta, u našem proframu i online stoga provjerite i jeste li lajkali našu stranicu da vam ne bi promaknulo!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.