STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Lovro Bermanec i Lino Plevnjak brončani na međunarodnoj završnici Sportskih igara mladih!

Mladi Preložani Lovro Bermanec i Lino Plevnjak osvojili su brončane medalje u trčanju na 60m na međunarodnoj završnici Sportskih igara mladih koja se održava u Splitu.

Lovro Bermanec bio je treći u svojoj utrci na 60m u konkurenciji dječaka 2012. godište i mlađi, a Lino Plevnjak u konkurenciji dječaka 2010. godište i mlađi.

Brončani Luka Barmanec i Lino Plevnjak
Brončani Luka Barmanec i Lino Plevnjak

Međunarodna završnica u Splitu počela je u utorak i trajat će do subote. Boje Hrvatske danas brane i Vatreni Zmajčeki iz Preloga, državni prvaci u kategoriji 2012. godište i mlađi. U borbu za međunarodne medalje graničari kreću od 8 sati.

Podsjetimo da su i ove godine Plazma Sportske igre mladih održane su u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Sudjelovalo je gotovo 215 tisuća natjecatelja u 10 sportskih disciplina: malom nogometu 2009., u nogometu, rukometu, tenisu, uličnoj košarci, odbojci na pijesku, odbojci, šahu, stolnom tenisu, graničarima i utrci na 60m te sportsko-edukativna događanja Telemach Dan sporta. Nastup na završnici osvojili su prvaci u ekipnim sportovima i tri prvoplasirani u pojedinačnim sportovima.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More