Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Lovreče u Cirkovljanu uz nogometnu utakmicu u Zdencima

Blagdan Lovrečeva u Cirkovljanu u ponedjeljak, 10. kolovoza slavit će se i sportski. Prijateljski će snage odmjeriti U-19 NK Naprijed i NK Podravina Ludbreg.


U organizaciji NK Naprijed program će u sportskom parku Zdenci početi od 16 sati, a nogometna utakmica na rasporedu je u 17 sati.

Spas od ljetnih vrućina moći ćete potražiti pod šatorom uz rashlađena pića i živu glazbu, a svoj kutak zabave u lunaparku moći će pronaći i najmlađi. Cijelo će događanje biti održano uz pridržavanje epidemioloških mjera Zavoda za javno zdravstvo RH, poručili su iz NK Naprijed.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.