Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Ljetne noći uz mali nogomet, odbojku na pijesku i tri odlična koncerta!

Skokov memorijal (2019)
Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira 40. malonogometni noćni turnir ing. Vladimira Skoka i Ljetne noći grada Preloga.

Zbog epidemije jubilarno izdanje popularnog turnira bit će održano u skraćenom obliku, od 13. do 18. srpnja, a uz bogati sportski i zabavni program. Na prelošku ljetnu pozornicu stižu Tomislav Bralić i klape Intrade (15. srpnja), Duško Lokin (16. srpnja) i Belfast Food (17. srpnja).

Nogometni dio turnira, činit će turnir Med vulicama i natjecanje u mlađim dobnim kategorijama. Kotizacije nema,a prijave su otvorene do 12. srpnja: 099/528-4761 ili u City baru u Prelogu. Izvlačenje će biti u ponedjeljak u Parku mladosti.

Uz mali nogomet i ove će se godine igrati turnir u odbojci na pijesku. Amaterski turnir u kojem su najvažniji druženje i dobra zabava. Kotizacija je 100 kuna za mušku i žensku konkurenciju, a ekipu prijavite na: 099/528-4761.

Posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića i puno dobre glazbe. Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, uz bogati sportsko-zabavni program u Parku mladosti od 13. do 18. srpnja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.