STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Ljetne noći uz mali nogomet, odbojku na pijesku i tri odlična koncerta!

Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira 40. malonogometni noćni turnir ing. Vladimira Skoka i Ljetne noći grada Preloga.

Zbog epidemije jubilarno izdanje popularnog turnira bit će održano u skraćenom obliku, od 13. do 18. srpnja, a uz bogati sportski i zabavni program. Na prelošku ljetnu pozornicu stižu Tomislav Bralić i klape Intrade (15. srpnja), Duško Lokin (16. srpnja) i Belfast Food (17. srpnja).

Nogometni dio turnira, činit će turnir Med vulicama i natjecanje u mlađim dobnim kategorijama. Kotizacije nema,a prijave su otvorene do 12. srpnja: 099/528-4761 ili u City baru u Prelogu. Izvlačenje će biti u ponedjeljak u Parku mladosti.

Uz mali nogomet i ove će se godine igrati turnir u odbojci na pijesku. Amaterski turnir u kojem su najvažniji druženje i dobra zabava. Kotizacija je 100 kuna za mušku i žensku konkurenciju, a ekipu prijavite na: 099/528-4761.

Posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića i puno dobre glazbe. Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, uz bogati sportsko-zabavni program u Parku mladosti od 13. do 18. srpnja.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.