Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Leon Gregorinčić iz Brezja kadetski prvak Međimurja u šahu

Na Pojedinačnom kadetskom prvenstvu Međimurja 2023. koje se proteklog vikenda održalo u Donjem Mihaljevcu i Mihovljanu, u kategoriji kadeta do 12 godina prvo mjesto i titulu kadetskog prvaka Međimurja osvojio je Leon Gregorinčić iz Brezja, član Šahovskog kluba Goran Lopatinec.

Leonov je uspjeh posebno značajan jer službeno šah trenira tek šest mjeseci i ovo mu je tek drugi nastup na nekom šahovskom natjecanju.

Uz Leona, za ŠK Goran Lopatinec u istoj su kategoriji nastupili i Ian Novak iz Malog Mihaljevca koji je osvojio 6. mjesto te Ivan Tkalec iz Lopatinca koji je zauzeo 7. mjesto, sve u konkurenciji 24 igrača.

Mlade šahovske talente mentorirao je predsjednik ŠK Goran Lopatinec Josip Kerman koji ističe da je jako ponosan na svoje igrače i previđa da bi mogli postati nosioci igre u klubu, ostanu li vrijedni i uporni.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.