Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

KUU Zvon kreće sa školom tambure za djecu

Godišnji koncert TO KUU Zvon, veljača 2020

KUU Zvon župne zajednice Mala Subotica poziva djecu osnovnoškolske dobi na upise u školu tambure koja će početi nadolazeće srijede.

U školu tambure koju će voditi prva prima tamburaškog orkestra Denis Hajdarović, mogu se upisati djeca od 1. do 8. razreda. Prva proba i sastanak s roditeljima bit će u u srijedu, 26. listopada u 19:00 sati u župnoj dvorani u Maloj Subotici.

– Za upise je potrebna samo dobra volja i želja naučiti svirati tamburu, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi. – poručuju iz KUU Zvon.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.