Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

KUD Fijolica održao tradicionalnu Štefanjsku priredbu

Štefanjska priredba KUD Fijolica, 26.12.2022.

Kulturno-umjetničko društvo Fijolica na blagdan sv. Stjepana održao je svoju tradicionalnu Štefanjsku priredbu.

Dvorana društvenog doma bila je gotovo premala za sve okupljene. Domaćini su priredbu otvorili pjesmom Dobra, dobra večer, a potom su u kratkim govorima okupljene pozdravili načelnica Općine Orehovica Dijana Novak te predsjednik KUD-a Fijolica Branko Sušec.

Domaćini su predstavili nove spletove Dok ja dojdem v Međimurje i Nikaj nije lepšega i oduševili svoju vjernu publiku. Autorica koreografije je Marija Jelenić, a voditelj tamburaša i pjevanja Zlatko Bacinger.

Stefanjska priredba Fijolica studiom.hr 20221226 171641

Osim domaćina, nastupili su i Mali folkloraši koji su se predstavili sa spletom Prvo leto služim, crkveni zbor pjesmama Pristupite vjerni te Cmreki v snegospiju, dramska skupina KUD-a Strahoninec s predstavom Afrička šljiva z našega vrta te plesna skupina Društva Naša djeca Orehovica plesom Pahuljice traže Djeda Božićnjaka.

Priredba je završena tradicionalnom međimurskom čestitkom – bajanjem i pjesmom Narodil nam se.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.