STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Krznar uoči uzvrata na Cipru: Imamo snage uspješno završiti posao

Damir Krznar, trener GNK Dinamo
Momčad Dinama na Cirpu je ovog poslijepodneva odradila posljednji trening pred uzvrat 2. pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije.
Trener Damir Krznar pred odlazak u Zagrebu je izjavio da ne očekuje laganu utakmicu, ali vjeruje da njegova ekipa ima snage uspješno završiti posao.

–  Ulazimo s lijepom prednošću, ali utakmica još uvijek traje. Omonia je i u Zagrebu dokazala da je momčad za svaki respekt, dokazala je da s njom moramo biti jako studiozni i ozbiljni. Ne očekujem laganu utakmicu, ali vjerujem da smo našli mogućnosti i da imamo snage uspješno završiti ovaj posao, izjavio je Krznar.

Podsjetimo da je prvi susret igran proteklog utorka na Maksimiru završio pobjedom Modrih 2-0. Strijelci su bili Lovro Majer i Kristijan Jakić.

Prvotni termin za uzvrat bio je u 17 sati po lokalnom vremenu, no tada bi vladala velika vrućina, pa će utakmica početi u 19 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Krznar na raspolaganju ima sve igrače osim kapetana Arijana Ademija.

– S Ademijem ćemo još morati biti malo strpljivi. Sadegh Moharrami polako ulazi u fazu da može početi utakmicu, ali zbog prevencije smo odlučili da ga ipak nećemo prijaviti za Cipar. Daniel Štefulj još uvijek ima malu virozu, odradio je tek jedan trening i nismo se usudili u takvom ga stanju povesti na ovaj daleki put, dodao je Krznar.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More