Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Kros liga Globetka nastavljena uz 160 sudionika i novi rekord

Globetka sezona 2022. / Foto: Mija Mance

Globetka / Foto: Mija Mance

Nakon ljetne stanke 6. kolom u Čakovcu je nastavljena kros liga Globetka u organizaciji AK Međimurje. Okupila je oko 160 sudionika, a donijela i novi rekord.

Stazu od 3,6 km kod trkača Jurica Tomac (AK Međimurje) istrčao je s vremenom 11:31 minuta, što je za čak 20 sekundi brže od dosadašnjeg rekorda. Drugi je bio Hrvoje Vugrinec, a treći Saša Horvat.

Tomac je u prvom dijelu sezone postavio i novi rekord na dužoj stazi od 7,6 km koji iznosi 26:06 minuta.

Kod trkačica najbrža je bila Lea Kos, druga je bila Mateja Golenja, a treća Lucija Sačer.

Na duljoj stazi kod trkača prvi je bio Igor Horvat, drugi Ivica Plantak, a treći Darko Balić. Kod trkačica slavila je Nada Siladi, ispred Nine Dobša i Alenke Horvat.

Kod hodača, najbrži su bili Boris Lacković Romina Tomšić.

Iduće, ujedno pretposljednje kolo Globetke je na rasporedu 4. listopada u 17 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.