STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Kronični bolesnici sve upite liječnicima mogu poslati e-mailom

S obzirom na nove protokole u zdravstvenom sustavu zbog pandemije koronavirusa, kako bi liječnici ostali na raspolaganju kroničnim bolesnicima, Županijska bolnica Čakovec uvela je e-savjetovanje.

Timovi stručnjaka bit će na usluzi pacijentima koji boluju od kroničnih bolesti – kožnih bolesti, šećernih bolesti, za bubrežne kronične bolesnike, srčane, onkološke i pedijatrijske pacijente.

E-mailovi na koje se mogu obratiti krončni bolesnici:

 

Bolnica na raspolaganje stavlja trećinu kadrovskog potencijala

Dodajmo tome da je Županijska bolnica prema naputku resornog Ministarstva na raspolaganje stavila trećinu svog kadrovskog potencijala i primi li rješenje ministra Vilija Beroša, liječnici i će biti poslani na ispomoć u bolnice diljem Hrvatske, a gdje to bude potrebno, kazao je na jednoj od konferencija za medije Stožera civilne zaštite Međimurske županije ravnatelj Bolnice Tomislav Novinščak.

 

Povjerenstvo za zaštitu prava : Pacijentima se i dalje jamče prava

Povjerenstvo za zaštitu prava pacijenata ovih je dana uputilo priopćenje u kojem podsjećaju da se pacijentima, unatoč ozbiljnosti situacije s panemijom virusa Covid-19, i dalje jamče prava utvrđena nacionalnim i međunarodnim propisima. Njima se za sve upite možete obratiti na e-mail: pzpp@medjimurska-zupanija.hr.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.