Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Kristian Topličanec brani boje Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u karateu

U Čileu počinje Svjetsko prvenstvo u karateu za mlađe dobne kategorije (U-21, juniore i kadete), a dio brojne hrvatske reprezentacije je Kristian Topličanec, član KK Globus Čakovec.

Nastup na smotri najboljih na svijetu 15-godišnjak iz Čakovca izborio je izvanrednim rezultatima na tri od četiri izborna turnira. Na turniru u Čakovcu osvojio je prvo, u Zagrebu treće dok je na onome u Rijeci izgubio u borbi za treće mjesto.

Nastup pod hrvatskom trobojnicom bit će najveći rezultat ovog skromnog i vrlo vrijednog karatista. U svojoj kategoriji -57 kilograma nada se da neće ispasti već u prvoj borbi, ali, kao i svakom sportašu, aktualni kadetski viceprvak Hrvatske potajno se nada i naslovu svjetskog prvaka.

  • Jako sam uzbuđen. Izrazito sam ponosan što mogu braniti hrvatske boje na jednom tako velikom natjecanju. Svi oni silni treninzi i brojni odlasci na natjecanja u domovini, ali i u inozemstvu došli su na naplatu – kazao je pred odlazak učenik Srednje škole Čakovec, budući fizioterapeut na kojeg su ponosni školski i klupski kolege, a najviše obitelj.

Svjetsko prvenstvo u karateu za mlađe dobne kategorije u čileanskom Santiagu traje do nedjelje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.