Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Kreću radovi na školskim zgradama u Goričanu, Palinovcu i Sivici

Međimurska županija, ugovor za radove u osnovnim školama Palinovec, Sivica i Goričan / 2023.06.05.

Uskoro kreću novi radovi na zgradama osnovnih škola u Goričanu i područnim školama u Sivici i Palinovcu.

U OŠ Sivica župan Matija Posavec potpisao je s izvođačem radova ugovor o izvođenju radova na statičkoj sanaciji i jačanju konstrukcija u vrijednosti 204.704,51 eura. Građevinsko-obrtnički radovi u područnom školskom odjelu OŠ Podturen u Sivici iznosit će 77.257,50 eura, na zgradi područne škole OŠ Hodošan u Palinovcu 69.033,75 eura, a na objektu Osnovne škole Goričan 58.413,25 eura.

„Iz ove područne škole u Sivici, gdje smo se danas, šaljemo poruku da skrbimo i o malim školskim odjelima poput ovog. Nakon detekcije oštećenja na objektima nekih naših školskih ustanova u potresu, u ovom vremenu prilika prijavili smo i uspjeli doći do sredstava za statičku sanaciju., rekao je župan.
Ponovio je da se želi iskoristiti svaka prilika koju donose nacionalni i europski fondovi, a u cilju da sve škole imaju jednosmjensku nastavu i sportske dvorane.

Zadovoljstvo radovima izrazili su ravnatelji OŠ Podturen Marijana Cerovec.OŠ Hodošan Damir Kovačić, OŠ Goričan Zlatko Varošanec te načelnici Miljenko Hrovat i Perica Hajdarović.

Kroz ljetne praznike razni radovi odvijat će se u još sedam osnovnih škola i u učeničkom domu Graditeljske škole Čakovec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.