Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Kreće energetska obnova zgrade OŠ Hodošan

OŠ Hodošan (kolovoz, 2019)

Najkasnije za 15 dana počet će radovi na energetskoj obnovi zgrade OŠ Hodošan u Hodošanu.

Projekt je vrijedan 5 milijuna kuna, od čega će 60 posto biti sufinancirano sredstvima iz europskih fondova. Ugovor je s predstavnikom izvođača radova potpisao ravnatelj škole Dražen Barić.

OŠ Hodošan, potpisivanje ugovora za energetsku obnovu školske zgrade (kolovoz, 2019)

Rok za završetak radova je 183 dana. Uz građevinske, elektro i strojarske radove bit će uređen i lakši pristup za osobe s invaliditetom. U konačnici bi trebalo rezultirati uštedom energije od oko 55 posto.

U tijeku je rekonstrukcija školske kuhinje te uvođenje svjetlovodne mreže. Ono što školi još nedostaje jest spajanje na kanalizacijsku mrežu – rečeno je na konferenciji. Detalje donosimo u informativnom programu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.