Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Kreativke, predstavite svoje radove na izložbi uz Dan žena u muzeju Croata insulanus

Još krajem siječnja u Kulturnom mozaiku ravnateljica Muzeja Croata insulanus najavila je da će se i ovog ožujka u preloškom muzeju slaviti Dan žena, a svoje radove tradicionalno su pozvane izložiti sve zainteresirane kreativke, pojedinačno ili u sklopu udruga.

Ovih dana objavljeni su i datumi pa su tako žene i udruge pozvane da svoje radove, raznih tehnika, materijala i likovnih izričaja, predaju u Muzeju nadolazećeg ponedjeljka i utorka, 4. i 5. ožujka od 10 do 15 sati. Uz radove navedite svoje ime i prezime te broj telefona.

Prilika je to za afirmiranje, poticanje i prezentiranje kreativnog i likovnog izražavanja te razmjenu iskustva i predstavljanje Muzeja kao mjesto susreta, okupljanja, druženja, mjesto prikupljanja novih znanja o umjetnosti i kulturi.

Izložba će u Muzeju Croata insulanus biti otvorena u srijedu, 6. ožujka u 18 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.