Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Kraljevčani pobjednici međunarodnog košarkaškog turnira U-11 ‘Donji Kraljevec 2023’

Međunarodni košarkaški turnir Donji Kraljevec 2023 / Foto: KK D. Kraljevec

Međunarodni košarkaški turnir Donji Kraljevec 2023 / Foto: KK D. Kraljevec

Košarkaši Donjeg Kraljevca pobjednici su međunarodnog košarkaškog U-11 turnira “Donji Kraljevec 2023” koji je održan proteklog vikenda u sportskoj dvorani u Donjem Kraljevcu u organizaciji KK Donji Kraljevec.

Na turniru su sudjelovale četiri ekipe. Prvo mjesto osvojila je ekipa domaćina, drugo mjesto KK Bratstvo iz Bosanske Krupe, treće mjesto Košarkaško društvo Maribor mladi, a četvrto mjesto Rudar iz Murskog Središća.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Rejhan Džafić iz KK Bratstvo, dok je najbolji strijelac turnira domaći igrač, Mihael Mesarić.

Turnir je održan u sklopu Dana Općine Donji Kraljevec, a imao humanitarnu notu uključenjem u humanitarnu akciju ‘Petar je mali borac’. Prikupljeno je 1000 eura.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.