Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Kraljevčani najbolji na međunarodnom turniru, Mateo Oršoš najbolji strijelac, Tomi Levačić najbolji igrač

KK Donji Kraljevec međunarodni turnir U13 , Dani općine DK, 8.5.2022.

Košarkaški klub Donji Kraljevec pobjednik je međunarodnog U-13 turnira ‘Donji Kraljevec 2022’ koji je proteklog vikenda održan u sportskoj dvorani u sklopu obilježavanja Dana općine.

Na dvodnevnom turniru su sudjelovale četiri momčadi. Igralo se po sistemu svatko sa svakim te je tablica odlučila konačan plasman. Domaćini su turnir završili sa sve tri pobjede, dok je poredak između ostalih ekipa odlučivala koš razlika. Na kraju je drugo mjesto zauzeo KK Bratstvo iz Bosanske Krupe, treći je bio KK Mladosti Ivanovec, a četvrti KK Kotoriba.

Najbolji strijelac turnira bio je Mateo Oršoš iz KK Kotoriba, a najboljim je igračem proglašen Tomi Levačić iz momčadi domaćina.

Vikend pun lijepog druženja i dobre igre mladih košarkaša koji su tako sportski upotpunili obilježavanje Dana općine. Kraljevčani su ovim turnirom zaokružili sezonu, a u međuvremenu priprema za iduću čeka ih mnoštvo ljetnih aktivnosti među kojima i jubilarni, 10. turnir u uličnoj košarci.

Pogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.