Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Krađu iz vikendice u Prališću počinila dvojica mladića

PUM: pronađene ukradene stvari, 3.5.2022.

Pronađene ukradene stvari / Foto: PUM

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 21-godišnjakom s područja Grada Čakovca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

Oni su u u noći s 23. na 24. travnja ove godine u poljskom predjelu Prališće, u blizini Strahoninca, provalili u vikendicu iz koje su ukrali agregat za struju, plinsku bocu i druge predmete. Ukradene predmete policija je vratila vlasniku.

Protiv osumnjičenih bit će podnesene kaznene prijave.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.