Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Korizmeni koncert ansambla Jubilate trio u Prelogu

Preloškoj publici kroz program korizmenog koncerta u crkvi svetog Jakoba jučer se predstavio ansambl Jubilate trio. Čini ga troje profesionalnih varaždinskih glazbenika – sopranistica Antonija Švogor, violinist Marko Jerbić i orguljaš Varaždinske katedrale Višeslav Jaklin.

Iako imaju bogato internacionalno iskustvo i iza sebe više stotina koncerata, svoje su glazbeno umijeće domaćoj publici prvi put predstavili krajem prošle godine u Uršulinskoj crkvi u Varaždinu.

Na koncertu u Prelogu izveli su djela Johanna Sebastiana Bacha, Georgea Friderica Handela, Giovannia Battiste Pergolesija i Wolfganga Amadeusa Mozarta. Oduševili su publiku koja ih je, iako okupljena u malom broju, nagradila velikim pljeskom, a nakon koncerta čuti su se mogle samo pozitivne kritike.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.