STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Konstituirano Općinsko vijeće Općine Domašinec, predsjednica Dijana Novak

Devet članova Općinskog vijeća Općine Domašinec položilo je svečanu prisegu čime je konstituirano Općinsko vijeće Općine Domašinec.

Konstituirajuću sjednicu sazvala je i otvorila je Samanta Kocijan, pročelnica jedinstvenog upravnog odjela Općine Domašinec. Rezultate lokalnih izbora i vijećnike predstavio je predsjednik Mandatnog povjerenstva Danijel Tomašek.

Na izbore je izašlo 37,97 posto birača. U izboru za članove Općinskog vijeća kandidacijska lista HSS-HDZ sa 56,84 posto dobila je šest vijećničkih mjesta,  kandidacijska lista SDP – Matija Posavec-nezavisna lista  – HNS Liberalni demokrati s 35,96 posto tri vijećnička mjesta, a Slobodna Hrvatska s 7,19 posto nije dobila mjesto u vijeću.

Prisegnuli su vijećnici: Emina Lacković Ferenc, Silvija Žeželj, Stjepan Vrzan, Maja Zelenić, Josip Rob, Kristijan Peras; Danijel Tomašek, Dijana Novak i Goran Koren.

Jednoglasno je za predsjednicu Općinskog vijeća izabrana Dijana Novak. Sa sedam glasova za i dva suzdržana za potpredsjednike su izabrani Stjepan Vrzan i Danijel Tomašek.

Na lokalnim izborima za općinskog načelnika izabran je Mario Tomašek. Drugi je to mandat koji su mu građani povjerili, a vijećnike je pozvao na suradnju istaknuvši da je pred vodstvom općine puno rada kako bi se ostvarila većina ciljeva koja je zacrtana, a na dobrobit svih mještana.  

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More