Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Kolonić: Imamo dovoljno vremena da se pripremimo i pokušamo napraviti mali podvig

NK Mladost Komet Prelog, početak priprema za proljetni dio sezone 2023/2024 | siječanj 2024 | Foto: Željka Švenda / Studio M

Foto: Željka Švenda / Studio M

Nogometaši Mladosti Komet u utorak su krenuli s pripremama za nastavak sezone u Međimurskoj Premier ligi, a klupu Preložana preuzeo je iskusni trener Đuro Kolonić iz Trnovca.

Prvo okupljanje i trening, iako u nepotpunom sastavu, bili su međusobno upoznavanje. Kolonić, koji je lani s Jalžabetom osvojio Varaždinski kup, priločku je momčad preuzeo u nezavidnoj situaciji. Preložanima slijedi borba za ostanak u najvišem županijskom rangu pri čemu već od prvog kola nemaju pravo na pogrešku.

Evo što je za našu Zonu sporta rekao novi trener:

Kroz zimski prijelazni rok u Mladost su stigla i pojačanja, no lista još nije zaključena, a o čemu opširnije čitajte OVDJE,

Dodajmo da je Mladost u prvoj pripremnoj utakmici kod ligaškog rivala Nedelišća izgubila 4:0.

Pogledajte atmosferu s prvog treninga >>> FOTOGALERIJA

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.