Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Koktelsi: Kopan Kumpire, Beren Jabuke

Koktelsi - 'Kopan Kumpire, Beren Jabuke
‘Kopan Kumpire, Beren Jabuke’ novi je singl grupe Koktelsi koje je pandemija primorala na eksperimentriranje pa su pozornicu zamijenili njivom. Nastala je šaljiva pjesma koju su posvetili svim glazbenicima čije su karijere na čekanju.

U godinu dana pandemije, uz pomoć mjera stožera, kažu Koktelsi, postali su farmeri te odlučili progovoriti o trenutnoj situaciji bivših glazbenika i aktualnih poljoprivrednika. Tekst i glazbu napisao je Nikola Peršić, a aranžman Vedran Đukić i Domagoj Pavletić.

Koktelsi - 'Kopan Kumpire, Beren Jabuke

– Ova Korona nas je izbila iz cipelica gore nego bilo koja ženska do sad, u početku je krenulo kao prisilni godišnji al smo ubrzo morali otkrivat sve one talente za koje nismo znali ni da postoje u nama, razglas i instrumente zamjenili smo motikom i traktorom i s pozornica sletili na njive. Moral je još uvijek tu, nada umire zadnja, honorari nisu kao na pozornici, al smo na čistom zraku i hranimo se ekološki. – poručili su Koktelsi.

‘Kopan Kumpire, Beren Jabuke’ predstavljamo u Novostima fonoteke!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.