Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Kod Varaždina muškarac (56) bombom raznio sebe i ženu (48)

U petak, 30. lipnja oko 23.40 sati, u stanu u Bisagu u općini Breznica, muškarac starosti 56 godina je aktiviranjem ručne bombe ubio 48-godišnju ženu i sebe, priopćila je Policijska uprava varaždinska.

Očevid na mjestu događaja proveo je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika. Tijela preminulih su po nalogu zamjenika Županijske državne odvjetnice prevezena na Odjel za patologiju Opće bolnice u Varaždinu, gdje će se provesti obdukcija.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, stoji u pripćenju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.