Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Kod Malog Bukovca izgorjela kuća, nema ozlijeđenih

Vatra / Foto: ilustracija

Foto: ilustracija

U Novom Selu Podravskom u noći s 1. na 2. veljače od 23 do 4 sata izbio je požar na kući u kojoj nitko ne stanuje, u vlasništvu žene starosti 41 godina.

Kako je objavila policija, po dojavi na terens u izašli vatrogasci DVD-a Mali Bukoveci DVD-a Novo Selo Podravsko koji su ugasili požar.

Policijski službenici u suradnji s inspektorom zaštite od požara obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kratkog spoja na kablu zračnog priključka električne energije,te se požar proširio na krovište objekta, drveni strop, stolariju i sve gorive dijelove objekta u kojem su izgorjeli i svi gorivi predmeti.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 10 tisuća eura.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.