Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Kod 51-godišnjaka pronađeno 30 stabljika indijske konoplje

Oduzeta konoplja / Foto: PUV

Oduzeta konoplja / Foto: PUV

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave varaždinske temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražili su kuće kojima se koriste muškarci starosti  51 i 26 godina.

Prilikom pretraga, 51-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao 30 stabljika u rastu nalik na biljke indijske konoplje, visina od 22 do 73 cm, raspoređenih po sortama. Biljke su se nalazile u jednoj od prostorija kuće, opremljenoj za kontrolirani „indoor“ uzgoj.

Oduzeta konoplja / Foto: PUV

Također su pronađene i 23 sjemenke nalik na sjemenke biljke indijske konoplje.

Policijski nastavlja kriminalističko istraživanje vezano uz počinjenje kaznenih djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Oduzeta konoplja / Foto: PUV

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.