STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Knjiga žalosti za Zlatka Saračevića u Koprivnici i Zagrebu

Zlatko Saračević / Foto: HRS

Vijest o preranom odlasku sportskog i rukometnog velikana Zlatko Saračević duboko je potresla sportski svijet u Hrvatskoj, ali i puno šire. Zlatna ljevica, po mnogima jedna od najboljih svih vremena, ostavila je neizbrisiv trag, kao igrač i kao trener, u hrvatskom rukometu. Isto tako, Zlatko Saračević osvojio nas je svojom dobrotom, silnom energijom i ljubavi koju je iskazivao za svoju obitelj i rukomet.

Hrvatski rukometni savez i Rukometni klub Podravka Vegeta, otvorit će stoga Knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi.

Knjigu žalosti Hrvatskog rukometnog saveza moći ćete se upisati u utorak, 23. veljače, od 10:00 do 14:00 sati, u prostorijama HRS-a, Metalčeva 5/3. kat, Zagreb.

Knjiga žalosti Rukometnog kluba Podravka Vegeta otvorena je danas do 19:00 sati i sutra od 10:00 do 16:00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

Molimo sve one koji će se doći upisati u Knjige žalosti, da se pridržavaju svih važećih epidemioloških mjera, uz obvezanno nošenje maski i držanje razmaka. O detaljima posljednjeg ispraćaja Zlatka Saračevića, HRS će obavijestiti naknadno.

RK Podravka Vegeta u Koprivnici, a Hrvatski rukometni savez u Zagrebu otvaraju Knjige žalosti za sve koji žele posljednji put podijeliti svoje misli o rukometnoj legendi. ?? ▶ bit.ly/3sgubVd

Posted by Radio Studio M on Monday, 22 February 2021

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More