Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Klapa Sveti Juraj HRM: Plovit se mora

Klapa HRM: Plovit se mora
Klapa Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice (hrm) krajem prošle godine i ususret svojem slavljeničkom razdoblju objavila je novu pjesmu ‘Plovit se mora’ za koju su snimili i spot.

Ovime najavljuju i svoj novi, istoimeni album u povodu 20 godina djelovanja! Taj okrugli rođendan obilježit će 12. siječnja, a koliko im more znači, najbolje se ogleda u stihu: “Ne mora se živit, ali plovit se mora!”

Svoje su glasove za novu pjesmu udružili s uspješnim i poznatim autorima. Glazbu i tekst potpisuje Tonći Ćićerić, dirigent orkestra HRM-a, aranžman Nenad Šiškov.

Pjesmu premijerno predstavljamo u našim Novostima fonoteke!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.