Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Klapa Rišpet ft. Duško Ćurlić: Kada ljubav dvije duše spoji

„Kada ljubav dvije duše spoji“ nova je nježna balada snažnog, emotivnog teksta i uvijek prisutnog dalmatinskog prizvuka koji prije svega djeluje jako romantično. A da osvaja na prvu potvrdili su i naši slušatelji, najprije odabirom HIT DANA, a danas su joj dodijelili i titulu HIT TJEDNA.

Tekst pjesme napisao je Robert Pilepić, a glazbu Pero Kozomara. Ivo Amulić ju je sjajno otpjevao, dečki vrhunski pratili, a glas Duška Ćurlića učinio ju jedinstvenom i posebnom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.